Svedočanstva

miskovicGospođa Radmila Mišković, stara 76 godina, dugogodišnji je dijabetičar. uz to, imala je višedecenijski problem sa holesterolom i trigliceridima. U aprilu 2012. godine počinje sa redovnom upotrebom Biljnih kapi sremuša u dozi od 20 kapi, tri puta na dan. Tada je urađena i laboratorijska analiza krvi koja je pokazala visoke vrednosti holesterola, triglicerida i glukoze.

Nakon 5 meseci redovne upotreba Biljnih kapi sremuša, u septembru 2012. godine, ponovljena je laboratorjska analiza krvi koja pokazuje drastčan pad i normalzaciju holesterola, triglicerda, pa čak  glukoze. Goapođa Mišković se oseća odlično i nastaviće sa upotrebom Biljnih kapi sremuša .

Analiza triglicerida, holesterola i glukoze pre i posle upotrebe Tinkture sremuša
Iskustvo gospodina Petronija Đurovića posle 2 meseca korišćenja Biljnih kapi sremuš i uporedna laboratorijska analiza koja pokazuje drastičan pad triglicerida i normalizaciju holesterola.
Petronije Djurovic,  utisci
Petronije Djurovic, rezultati pre upotrebe Biljnih kapi sremuš
 Petronije Djurovic, rezultati posle
 
viktor_kostadinovViktor Kostadinov, 39. god., Užice
Dragane, moram da priznam da odavno nisam bio ovako prijatno iznenađen… Vi ste pravi primer brige o kupcima, i zaista bi bilo divno da ima vise proizvođača kao sto ste vi… Hvala na svemu, kapi uzimam uredno prema uputstvu iz vašeg letka, efekat je zadovoljavajući ali još nisam prošao 15 dana primene koju ste označili kao prekretnu tačku, tako da ću sačekati to da dam konačnu ocenu. Efekat nesporno postoji, jer mi je pritisak niži nego pre uzimanja kapi, ali još uvek moram povremeno da uzmem i blagu dozu ACE inhibitora, s tim što je ovo sada na svaki drugi dan, u proseku. Moj cilj je da u potpunosti zamenim lekove prirodnim sredstvima, i nadam se da ću ovo postići vašim preparatom. Još jednom sve pohvale za način poslovanja i za brigu o kupcima.
sremus_analizaDušan Ješić, 57 god., Beograd
Poštovani, Prosečna vrednost merenja pritiska je 128/81. Što se tiče opšteg utiska mogu da konstatujem da nisam imao blage vrtoglavice kao ranije, koje su mi se dešavale u proseku par puta godišnje, tj. kada je pritisak varirao. Za ova 2 meseca korišćenja kapi jedino su me zadesila 2 virusa, jedan respiratornih puteva, a drugi stomačni. Za obadva sam imao glavobolje ali bez temperature i mirovao sam par dana. Ja mogu da vam kažem da je za zadnjih pet godina ovo najveći pad, tj. poboljšanje rezultata kod mene. Za sada sam zadovoljan jer sam izašao iz visoko rizične grupe. Najlepši pozdravi, Dušan Ješić
ljiljanaLjiljana Aćimović, 42. god., Čačak
Koristim Biljne kapi sremuša više od 3 meseca i trudim se da jedem divlji beli luk dok postoji u prirodi. Osećam se mnogo bolje, imam više energije i mnogo lakše dišem jer sam pušač. Takođe, moja koža je prilično čistija od malih bubuljica koje sam imala.

Komentariši