Kako sniziti holesterol i trigliceride uz pomoć tinkture sremuša

Video recept za snižavanje holesterola i triglicerida

Doktori alternativne medicine Mirjana i Vedran Hasanagić predstavljaju nam ovaj ukusni i jednostavni recept za snižavanje masnoće u krvi i jetri. Recept se može koristiti i za generalno jačanje imunog sistema kod svake osobe. Pored regulisanja holesterola i triglicerida ovaj smuti mogu koristiti i osobe sa masnom jetrom, cirozom i hroničnim hepatitisom.

Sastojci recepta za snižavanje holesterola i triglicerida se mogu modifikovati prema potrebama.

Potrebno:

  • 1/2 limuna
  • 1/2 grejpfruta
  • 1 narandža
  • đumbira po ukusu
  • 1 dcl maslinovog ulja
  • 2 dcl vode
  • leda po želji
  • RAMSLIN KAPI – ramslin.com

Sve sastojke osim Ramslin kapi izmješajte u blenderu. 20 do 30 kapi Ramslina dodajte u čašu pošto je smuti već gotov.

Najbolje je koristiti ujutro na prazan stomak ili uveće umjesto večere.

 

Sremuš, Divlj Bijeli Luk /Allium ursinum/

sremus200_ml_kutija_i_flasica

Ramslin kupovina

Kliknite na sledeći LINK, izaberite artikal koji Vas zanima, a zatim: DODAJ U KORPU. Popunite porudžbenicu i to je to. Još lakše – pozovite nas telefonom svakim radnim danom od 09-18 sati.

Šta je sremuš (Allium ursinum)?

SREMUŠ (crembuš, divlji beli luk, medveđi luk, allium ursinum) je samonikla jestiva biljka, izuzetne lekovitosti i širokog spektra delovanja na ljudski organizam. Proglašena je čak i za evropsku biljku, a svrstavaju je i u 4 planetarne biljke.

Poznati prirodnjak dr Kuncle kaže da ni jedna biljka na zemlji nije tako delotvorna u čišćenju creva, želuca i krvi, kao što je to sremuš. “Bolešljivi ljudi i malokrvne osobe trebalo bi da ga cene kao zlato, mladi bi cvetali kao ruže i razvijali se kao jele na suncu, ako bi ga jeli u dovoljnoj količini”, poručuje on.

Sremuš pomaže u snižavanju krvnog pritiska, smanjuje količinu lipida, triglicerida i holesterola  i deluje kao antioksidans. Isto tako, pomaže kod prehlada, jer ima baktericidno i viricidno dejstvo, štiti od arterioskleroze, ne dozvoljava spajanja trombocita i pomaže kod gastritičnih tegoba.

Uzimanje biljnih kapi sremuša pokazalo se korisnim u problemima sa disajnim sistemom (bronhitis, astma i dr.). Delotvoran je protiv crevnih parazita kod dece, a stimuliše i rad želuca i creva.

Uspešno se primenjuje kod hematoma i otvorenih rana koje teško zaceljuju. Pomaže da se lakše izluči višak sluzi iz pluća pa se tako omogućuje iskašljavanje i lakše disanje. Sa leve strane možete preuzeti kompletnu prezentaciju koristi od upotrebe sremuša, kao i flajer u elektronskom obliku (flash widget).

Osobine i delovanje:

Sremuš sadrži etarsko ulje koje je bogato aliinom, izoaliinom i drugim jedinjenjima sa sumporom. U mladim listovima ima 20-50mg vitamina C i oko 7% karotena. Deluje kod sledećih stanja: snižavanje nivoa triglicerida i holesterola u krvi, snižavanje povišenog krvnog pritiska, poboljšanje cirkulacije, blagotvorno dejstvo na rad srca, antimikrobno dejstvo (prevencija i ubrzavanje lečenja infekcija), antioksidativno dejstvo (vezivanje slobodnih radikala i izbacivanje iz ćelija), čišćenje organizma od štetnih materija (pušenje, alkohol….) Blagotvorno dejstvo pokazuje i kod arterioskleroze, gasrointestinalnih smetnji, bolesti disajnog sistema, hematoma i rana koje teško zaceljuju, ekcema, dermatitisa i naročito lišajeva).

Obzirom da se svež sremuš može naći u prirodi svega tridesetak dana u godini i da se sušenjem gube njegova lekovita svojstva, jedini način da se ima tokom cele godine jesu RAMSLIN Biljne kapi. U njima su koncetrovane i sadržane aktivne supstance i svojstva same biljke.

Moja porodica se potrudila da zajednički napravimo određenu količinu RAMSLIN biljnih kapi vrhunskog kvaliteta.  Beremo ga na planini, u ekološkom području, isključivo ručno, birajući svaki list pojedinačno. U roku od samo par sati, svež sremuš već je u rastvoru etanola, ostavljen da odleži u prohromskim posudama vrhunskog kvaliteta. Nakon svakodnevnog mešanja i kontrolisanja temperature, gotov prirodni ekstrakt je proceđen (isceđen presama u potpunosti). Postupak branja sremuša i proizvodnje Ramslin Biljnih kapi pogledajte ovde:

                                                                                                                                                                               Tako dobijen vrhunski ekstrakt se izliva u sterilisane i tamne staklene flašice, hermetički zatvara i čuva do upotrebe. Više fotografija i video zapise čitavog manufakturnog toka dobijanja RAMSLIN biljnih kapi  imate u našem albumu na Fejsbuku, ovde.

RAMSLIN BILJNE KAPI 30 ml.

RAMSLIN Biljne kapi su potpuno prirodan proizvod nastao ekstrakcijom aktivnih komponenti iz svežih listova sremuša (divljeg belog luka). Pomažu kod: visokog krvnog pritiska, povećanog holesterola i triglicerida, doprinose očuvanju kardiovaskularnog sistema i korisne su za opšte zdravstveno stanje organizma.
Bočica od 30 ml. je dovoljna za 10 dana redovnog korišćenja, 3 x dnevno po 20 kapi rastvoreno u čaši mlake vode.

NAPOMENA: 

Pročitajte uputstvo za upotrebu i ostale važne informacije o proizvodu  klikom OVDE, kao i na samom pakovanju proizvoda.

Osobe koje dugo koriste lekove, treba da se konsultuju sa svojim lekarom ili farmaceutom.

Telefon za informacije i konsultacije: 061/643-1193

ramslin@ramslin.com

Ekstrakt sremuša u organskom jabukovom sirćetu 250 ml

sremus250mlprednjaOpis:

100% prirodan proizvod, napravljen ekstrakcijom aktivnih komponenti svežeg lista sremuša u organskom jabukovom sirćetu.

Sastojci: organsko jabukovo sirće, svež list sremuša (Allium ursinum).

Upotreba: do 2 supene kašike dnevno u supi, čorbi, jelima, u salati ili mlakoj vodi.
Način čuvanja:Na suvom i tamnom mestu, do 25 C, van domašaja dece.
Napomene: Vremenom se stvara talog što je prirodni proces. Potrebno je samo promućkati pre upotrebe.
Sadržaj suve materije              4,50
Sadržaj sirćetne kiseline          6,86
Sadržaj masti:                          0,16
Sadržaj proteina:                     0,56
Sadržaj ugljenih hidrata:          3,78
Energ. vrednost (KJ/100g)     64,26
%d blogeri kao ovaj: